You only live once, lick the bowl.

Category: Supe și ciorbe

Supă-cremă de ciuperci.

Ador supele-cremă. Sunt ideale pentru o cină lejeră. Prepar adesea supă-cremă de legume sau dovleac, sau broccoli. Supa-cremă de ciuperci e una dintre preferatele mele. Folosesc ciuperci proaspete, aproape orice fel de ciuperci, cu excepția celor conservate, care nu au consistența și savoarea pe care o caut.
De asemenea, evitați să folosiți ciuperci uscate pentru această rețetă. Ele sunt potrivite mai degrabă pentru preparate asiatice sau sosuri.
Folosiți cimbru și pătrunjel verde din belșug.
De ceva vreme, am testat o rețetă de crostini ( o găsiți pe site), cu care acompaniez această supă.
Dar puteți folosi și crutoane.Pentru a aroma crutoanele, frecați pâinea cu un cățel de usturoi, apoi tăiați pâinea cubulețe, stropiți crutoanele cu ulei de măsline și dați-le la cuptor într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Le puteți aromatiza și cu rozmarin.
Sper să vă placă. Spor la bucătărit! Vă țuc!