You only live once, lick the bowl.

Cașcaval pane cu salată de mango și nectarine

  , , ,

iulie 24, 2015

0.0 0

Această combinație de arome e nemaipomenită.
Puteți folosi orice fel de cașcaval maturat. Veți savura o asociere încântătoare de arome dulci, picante, sărate.
Sper să vă bucure și pe voi.
Spor la bucătărit și să vă fie de bine!
Vă țuc!

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 15 mins
  • 15 mins

    15 mins

    30 mins

  • Randamente: 2 persoane

Ingrediente

Pentru cașcavalul pane

400 g cașcaval

2 ouă

2 căni făină

2 căni pesmet

coaja de la 1/2 lămâie

ulei pentru prăjit

sare

piper

Pentru salată

1 mango

2 nectarine

1 legătură pătrunjel

salată mixtă

1/2 chilli

sucul de la 1 lime

20 ml ulei de măsline

2 lingurițe de miere

sare

piper

2 linguri gem de afine pentru servit

Indicații

Tăiați cașcavalul în 4 sferturi. Eu am ales să îl tai în formă de triunghi.

Bateți ouăle, adăugați coajă de lămâie, sare. piper.

Dați cașcavalul prin făină, apoi ou, apoi pesmet. Repetați operașiunea. Va preveni curgerea cașcavalului.

Prăjiți cașcavalul pe toate fețele.

Pregătiți dressingul pentru salată amestecând uleiul de măsline cu sucul de lime și miere.

Feliați mango și nectarinele. Amestecați toate ingredientele pentru salată și serviți-o alături de cașcaval și gem de afine.

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.