You only live once, lick the bowl.

Cornulețe cu brânză de burduf

  , ,

noiembrie 24, 2015

0.0 0

Dacă vă e dor de o gustare cu brânză sau vă place brânza de burduf, această rețetă rapidă vă va încânta.
Sunt fragede și simplu de făcut.
Am folosit rețeta tradițională de aluat de cornulețe a bunicii mele. Ea nu le umplea cu brânză de burduf, ci cu magiun.
Eu, personal, sunt foarte țncântată de rezultat.rit!
Vă țuc!
Spor la bucătă

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 35 mins
  • 20 mins

    35 mins

    55 mins

  • Randamente: 35-40 de bucăți

Ingrediente

Pentru aluat

1 cană untură

4 căni făină

1 cană smântână

1 ou

1 plic drojdie uscată

sare

Pentru umplutură

200 g brânză de burduf

2 linguri smântână

2 lingurițe mărar tocat

semințe de susan și chimen

Indicații

Amestecați untura cu făina și sarea.

Adăugați smântâna și oul și frământați un aluat moale. Dacă trebuie, adăugați mai multă făină.

Formați două mingi din aluat, acoperiți-le cu folie de plastic și dați-le la rece 10 de minute. Aluatul nu trebuie să dospească.

Amestecați brânza cu mărarul și smântâna.

Preîncălziți cuptorul la 180 grade.

Pe o suprafață tapetată cu făină, întindeți fiecare minge în câte o foaie subțire de 1 cm.

Folosind un cuțit, decupați fâșii late de 10 cm. Tăiați triunghiuri a căror bază să fie de 5 cm.

Puneți la baza fiecărui triunghi câte o linguriță de amestec.

Rulați de la bază spre vârf.Așezați cornulețele pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.Ungeți-le cu ou bătut și presărați semințe de chimen și susan.

Coaceți-le timp de 35 de minute, până devin rumene.

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.