You only live once, lick the bowl.

Curry cu piept de pui și legume

  , , ,

iulie 7, 2015

0.0 0

Ador mâncarea indiană. Acest curry este dietetic dar foarte savuros. E o combinație minunată de legume sănătoase pline de savoare și piept de pui.
Chimenul și curry-ul se echilibrează excelent cu aciditatea roșiilor.
Spor la bucătărit și să vă fie de bine!
Vă țuc!

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 45 mins
  • 10 mins

    45 mins

    55 mins

  • Randamente: 6-8 persoane

Ingrediente

1 piept de pui

1 conopidă

3 cartofi

2 fire țelină Apio

2 linguri curry

3 căței de usturoi

2 cepe

1 conservă de roșii cuburi

1 lingură zahăr

2 linguri semințe de chimen

100 g mazăre congelată

1 ardei verde

50 ml ulei

1 legătură pătrunjel

sare

piper

Indicații

Tăiați carnea cubulețe.

Tăiați cartofii cuburi, țelina rondele, tocați ceapa, ardeiul și usturoiul mărunt, rupeți conopida buchețele mici.

Căliți ceapa, usturoiul, țelina și ardeiul până se înmoaie. Adăugați pieptul de pui și conopida. Amestecați continuu. Adăugați praful de curry,semințele de chimen și roșiile. Asezonați cu sare și piper și zahăr.

Amestecați, adăugați 300 ml apă și lăsați să fiarbă la foc mic până de carnea e aproape pătrunsă.

Adăugați cartofii și mazărea, suplimentați cu apă dacă e nevoie.

Lăsați pe foc încă aproximativ 15 minute, până ce cartofii se fierb complet și sosul scade.

Serviți cu pătrunjel proaspăt și, opțional, cu chilli.

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.