You only live once, lick the bowl.

Ouă coapte învelie în bacon cu curry și busuioc

  , ,

ianuarie 17, 2016

5.0 1

Dacă aveți timp să preparați un brunch, să leneviți prin casă, acesta e un mic- dejun potrivit.
E sărac în calorii, e cremos și se prepară în maxim 10 minute.
Să nu mai vorbim despre faptul că vă puteți bucura de savoarea ouălor fără a vă umple bucătăria de miros de prăjeală.
Spor la bucătărit!
Vă țuc!

  • Prep: 5 mins
  • Cook: 5 mins
  • 5 mins

    5 mins

    10 mins

  • Randamente: 4 persoane

Ingrediente

8 ouă

8 fâșii de bacon

4 frunze de busuioc tocate

1 linguriță praf de curry

opțional chilli tocat mărunt

2 felii de brânză tăiate în sferturi

sare

piper

Indicații

Aveți nevoie de o tavă pentru brioșe.

Preîncălziți cuptorul la 200 de grade.

Tăiați feliile de bacon în jumătăți și așezați-le pe fundul adânciturilor sub formă de cruce.

Spargeți câte un ou în fiecare formă.

Presărați busuioc tocat, sare, piper, chilli dacă vă place, apoi feliile de cașcaval și praf de curry.

Coaceți timp de 5 minute, până ce se coagulează albușul.

Gălbenușurile trebuie să rămână moi.

Serviți-le cu pâine prăjită, sos de maioneză cu curry și roși tocate mărunt.

00:00

1 Review

Anca.haidu@yahoo.com

iulie 17, 2016

Yummy!

All fields are required to submit a review.