You only live once, lick the bowl.

Pastă de macrou.

  , , ,

martie 10, 2016

0.0 0

Dacă vă rămâne pește gătit la cuptor sau aveți o conservă de pește, această rețetă e calea rapidă spre o cină rapidă, dietetică și sănătoasă.

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 30 mins
  • 20 mins

    30 mins

    50 mins

  • Randamente: 2 persoane

Ingrediente

2 bucăți macrou întreg

1 lingură ulei de măsline

1 lămâie

3 linguri maioneză

1 lingură iaurt gras

1 linguriță mărar tocat

1 ceapă roșie

sare

piper

Indicații

Preîncălziți cuptorul la 200 de grade.

Asezonați peștele cu sare și piper, stropiți-l cu ulei de măsline și zeama de la 1/2 lămâie. Introduceți-l la cuptor pentru 30 de minute.

Răciți peștele, îndepărtați pielea și oasele. Rupeți carnea în bucăți mici.

Amestecați maioneza, iaurtul, mărarul tocat, zeama de la 1/2 lămâie, ceapa roșie tocată mărunt, sarea și piperul cu peștele mărunțit.

Serviți pasta de pește cu pâine prăjită și crudități.

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.