You only live once, lick the bowl.

Pui cu mozarella, busuioc și merișoare

  

octombrie 23, 2016

0.0 0

Pieptul de pui e un ingredient foarte versatil și dietetic.
Rețeta aceasta e dulce-acrișoară, savuroasă și ușor de preparat.
Merișoarele în combinație cu busuiocul se armonizează de minune și transformă pieptul de pui fad într-un fel principal aromat.
L-am servit cu orez sălbatic și baby spinach.
Puteți să îl serviți cu un piure de țelină sau cartofi dulci pentru și mai multă savoare.
Spor la bucătărit!
Vă țuc!

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 45 mins
  • 10 mins

    45 mins

    55 mins

  • Randamente: 2 persoane

Ingrediente

1 piept de pui

1 pumn de merișoare

5-6 frunze de busuioc

250 g mozarella

50 g unt

sare

piper

Indicații

Preîncălziți cuptorul la 180 grade.

Tăiați pieptul de lui longitudinal, asezonați-l cu sare, piper.

Feliați mozarella.

Faceți un buzunar în fiecare jumătate de piept de pui, introduceți mozarella, merișoarele și busuiocul în mod egal în fiecare buzunar.

Trageți bucățile de piept umplute la tigaie în unt topit până se rumenesc pe ambele părți.

Apoi dați-le la cuptor pentru 30 de minute.

Serviți cu orez sălbatic și reducție de oțet balsamic.

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.