You only live once, lick the bowl.

Rotițe fragede cu brânză fetta și semințe.

  , ,

ianuarie 15, 2016

0.0 0

Aceste rotițe sunt aperitivul ideal care poate acompania un pahar de vin sau bere.
Sunt foarte rapid de pregătit, nu necesită dospire și sunt foarte fragede.
Se pot umple cu orice fel de brânză de burduf sau telemea.
Puteți diversifica semințele sau adăuga mărar sau rozmarin la amestecul de brânză.

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 35 mins
  • 20 mins

    35 mins

    55 mins

  • Randamente: 40 de bucăți

Ingrediente

Pentru aluat

1 cană untură

4 căni făină

1 cană smântână

1 ou

1 plic drojdie uscată

sare

Pentru umplutură

200 g brânză feta

2 linguri smântână

semințe de floarea-soarelui, in și susan

1 ou pentru uns

Indicații

Amestecați untura cu făina și sarea.

Adăugați smântâna și oul și frământați un aluat moale. Dacă trebuie, adăugați mai multă făină.

Formați două mingi din aluat, acoperiți-le cu folie de plastic și dați-le la rece 10 de minute. Aluatul nu trebuie să dospească.

Amestecați brânza cu și smântâna.

Preîncălziți cuptorul la 180 grade.

Pe o suprafață tapetată cu făină, întindeți fiecare minge în câte o foaie subțire de 1 cm.

Folosind un pahar sau un inel pentru tăiat aluat, decupați cercuri .

Puneți pe fiecare câte o linguriță de amestec.

Rulați și uniți vârfurile.Așezați rotițele pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.Ungeți-le cu ou bătut și presărați semințe .

Coaceți-le timp de 35 de minute, până devin rumene.

00:00

1 Review

PRINZINGER ANIKO

martie 9, 2016

Trimite te rog reteta !!! Mersi

All fields are required to submit a review.