You only live once, lick the bowl.

Ruladă de piept de curcan cu prune și fistic.

  ,

ianuarie 6, 2016

0.0 0

Dacă doriți un fel principal dietetic, iată o rețetă rapidă la care cuptorul face aproape toată treaba.
E un preparat sărac în calorii dar savuros.
Pieptul de curcan îl puteți înlocui cu piept de pui sau chiar cotlet de porc.
Sor la bucătărit!
Vă țuc!

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 45 mins
  • 15 mins

    45 mins

    1 hr

  • Randamente: 6 persoane

Ingrediente

1 kg piept de curcan

200 g fistic tocat grosier

20-30 prune uscate

2 lingurițe coriandru măcinat

sare

piper

Indicații

Bateți pieptul de curcan până devine suficient de maleabil pentru a-l rula.

Asezonați cu sare, piper și coriandru pe ambele părți.

Presărați pe latura lungă fistic și aliniați prune uscate . Rulați o dată, apoi presărați încă un strat de fistic și aliniați încă un strat de prune. Rulați strâns și legați cu sfoară pentru bucătărie.

Presărați fistic deasupta ruladei, acoperiți-o cu folie de aluminiu și dați-o la cuptorul încins la 190 de grade timp de 40 de minute.

Apoi îndepărtați folia și reintroduceți la cuptor pentru 5 minute pentru a se rumeni.

Puteți să îl erviți cu risotto sau legume trase la tigaie. Eu l-am servit cu un sos de vișine și piure de cartofi.

Puteți înlocui pieptul de curcan cu piept de pui sau cotlet de porc.

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.