You only live once, lick the bowl.

Salată cu conopidă pane și sos curry

  , , , ,

iunie 9, 2015

0.0 0

Conopida pane e printre preferatele mele. Săptămâna trecută încercase o rețetă de curry cu conopidă dintr-o carte de bucate. A fost un fiasco. Azi am încercat să adaptez aromele indiene din rețetă la o salaată lejeră de vară. De data asta am zâmbit mulțumită.
Spor la bucătărit și să vă fie de bine!
Vă țuc!

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 20 mins
  • 10 mins

    20 mins

    30 mins

  • Randamente: 4 persoane

Ingrediente

Pentru conopidă

1 conopidă

3 ouă

150 g făină

sare

piper

ulei pentru prăjit

1 /4 linguriță praf de curry

Pentru dressing

200 ml iaurt grecesc

2 linguri ulei de măsline

1 linguriță curry

1 linguriță ketchup

1 linguriță sos worcestershire

3 fire frunze de pătrunjel

1/2 linguriță muștar

sare

piper

__Pentru salată

1 salată iceberg

10 roșii cherry

1/2 chilli roșu

1 ceapă roșie mică

Indicații

Rupeți conopida buchețele, spălați-le, apoi fierbeți-le în apă cu sare 7 minute.

Bateți ouăle cu sare și piper.

Lăsați conopida la răcit și apoi dați buchețelele prin făină și ou.Prăjiți conopida în baie de ulei. Scoateți-le pe un prosop de hârtie pentru a le scurge de excesul de ulei.

Amestecați ingredientele pentru dressing și asezonați cu sare și piper.

Tăiați roșiile în sferturi, tăiați salata iceberg în fâșii, ceapa roșie julien, ardeiul chilli în rondele.

Amestecați ingredientele salatei între ele. Serviți cu buchețele de conopidă tăiate în jumătate și dressing.

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.