You only live once, lick the bowl.

Salată cu piept de pui, busuioc, căpșune și feta

  , , , ,

iunie 8, 2015

0.0 0

Dacă v-a rămas o bucată de piept de pui de la friptura de duminică sau nu știți ce să preparați cu pieptul de pui la grătar, care uneori e fad, puteți încerca această rețetă de salată de vară. Feta, busuioc, reducție balsamică și căpșune dulci- sunt un bol de veselie și sănătate. Combinația inedită va fi garantat pe placul vostru.
Spor la bucătărit!
Vă țuc!

  • Prep: 10 mins
  • 10 mins

    10 mins

  • Randamente: 2 persoane

Ingrediente

200 g piept de pui rămas de la friptură sau preparat la grătar

1/2 salată iceberg

200 g căpșune

150 g feta

un pumn de măsline verzi

2 crenguțe de busuioc

3 linguri reducție balsamică

3 linguri ulei de măsline

2 lingurițe miere

zeama de la 1/2 lămâie

1/3 castravete fabio

10 roșii cherry

sare

piper

Indicații

Pregătiți dressingul. Pasați 5 căpșune mari împreună cu 2 frunze de busuioc.Strecurați de sâmburi pentru a obține un piure fin.

Amestecați această pasată de căpșune cu uleiul de măsline, reducția balsamică, mierea, zeama de lămâie, sare și piper.

Tăiați carnea, și feta în cubulețe, salata fâșii, tăiați roșiile în sferturi, feliați castraveții.

Amestecați toate ingredientele într-un bol de salată sau două boluri individuale, presărați frunze de busuioc și măsline și stropiți din belșug cu dressing.

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.