You only live once, lick the bowl.

Supă- cremă de păstârnac cu chipsuri de parmezan

  , , , ,

martie 3, 2015

0.0 0

Această supă-cremă este de post. (fără parmezan) E dulce, sățioasă, sănătoasă. E dietetică și ideală pentru o cură de bunăstare.
Spor la bucătărit și să vă fie de bine!
Vă țuc!

  • Prep: 5 mins
  • Cook: 45 mins
  • 5 mins

    45 mins

    50 mins

  • Randamente: 6-8 persoane

Ingrediente

3 rădăcini de păstârnac

1 morcov

2 cepe

2 tulpini de țelină

50 ml ulei de măsline

sare

piper

1 crenguță de busuioc

Pentru chipsurile de parmezan

20 g parmezan ras

Indicații

Curățați legumele și tăiați-le bucăți mici.

Căliți legumele în ulei de măsline câteva minute.

Turnați 3 l de apă și fierbeți supa 40 de minute.

Asezonați cu sare, piper și busuioc mărunțit.

Folosiți un blender pentru a pasa supa.

Serviți cu busuioc și chipsuri de parmezan.

Pentru chipsurile de parmezan

Încingeți cuptorul la 180 de grade

Formați discuri de parmezan pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Coaceți 2 minute, până devin aurii.

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.