Aceste brioșe sunt rezultatul unei combinații de gusturi ce îmi sunt mult pe plac.
Tiramisu e desertul preferat al familiei mele și pregătirea atât a brioșelor cât și a unui tiramisu durează aproximativ la fel de mult.
Diferența e că aceste brioșe pot fi savurate și ” on the go”, puse în pachețelul de prânz sau transportate fără probleme.
Am combinat mascarpone cu brânză de vaci, smântână, unt, zahăr, biscuiți, cafea, vanilie, cacao, făină și praf de copt. Și, „la piece de rezistance” e câte un Chokotoff pus în mijloc, care, prin coacere, se transformă într-o minune cremoasă, cu gust de caramel.
Rezultatul e extraordinar de delicios.
Rămâne să le testați și voi!
250 g mascarpone
100 g brânză de vaci
2 ouă
200 g zahăr
300 ml smântână
esență de vanilie
1 vârf de cuțit de sare
200 g biscuiți simpli
1 lingură cacao
50 g unt moale
250 ml cafea espresso
100 g făină
1 praf de copt
12 bucăți Chokotoff