cest chec cu ciocolată și pere întregi este un desert foarte aspectuos și delicios.
Am folosit o cantitate generoasă de ciocolată, la care am adăugat praf de cacao. Perele le-am decojit doar și le-am așezat, cu codiță cu tot, în tavă pe un start din compoziția de chec și le-am copt împreună. Pe măsură ce se răcește după coacere, gustul fructului se intensifică.
Aveți nevoie de unt, ouă, ciocolată, cacao, făină, iaurt gras și pere. Eu am folosit aceste cantități pentru o tavă de chec normală, în care au încăput trei pere de dimensiune medie.
Dacă aveți musafiri sau pur și simplu doriți să vă delectați cu ceva bun, această rețetă este o alegere facilă, care nu implică multă tehnicalitate, însă arată de milioane.
200 g făină
200 g ciocolată topită
2 linguri cacao
150 g smântână
2 ouă
150 g zahăr
1 praf de sare
1 praf de copt
80 ml ulei
Esență de vanilie
3 pere