Cheesecake e un desert atât de simplu de realizat! Ai are variante nenumărate.
Butterscotch e denumirea englezească a caramelului. Acest cheesecake are o bază întunecată, făcută din biscuiți Oreo și unt, cu un miez generos de cremă de brânză și încununat cu un strat de caramel și coulis de zmeură ( zmeură congelată și zahăr transformate într-un gem rapid, subțire).
E nemaipomenit servit cu un pahar de lapte sau un cappuccino.
Trebuie refrigerat și servit direct de la frigider.
Sper să vă fie pe plac.
Pentru stratul de bază:
150 g biscuiți Oreo mărunțiți
50 g unt topit
Pentru umplutură:
500 g brânză de vaci
500 g cremă de brânză sau mascarpone
vanilie
170 g zahăr
1 lingură amidon
4 ouă
Pentru butterscotch:
70 g zahăr brun
40 g unt
1 lingură smântână lichidă
Pentru coulis:
100 g zmeură congelată
2 linguri zahăr