Rețeta de azi este una la care ne bazăm pe cuptor. Facem pulpe inferioare de pui, pe un strat de legume, cu sos de smântână și usturoi, la cuptor.
Totul se gătește deodată, ceea ce ne dă timp liber preț de circa 30 de minute. E o masă numai bună de savurat atunci când avem musafiri sau o masă tihnită în familie, în oricare zi a săptămânii.
Avem nevoie de pulpe de pui inferioare, morcov, păstârnac, ceapă, usturoi, cartofi, smântână și niște condimente.
Carnea își va elibera aromele, în timpul gătirii, pe stratul de legume și, împreună cu smântâna , astfel, se va forma un sos delicios.
Să vedem cum o preparăm!
8 pulpe inferioare
16 cartofi mai mari
1 morcov
1 păstârnac
1 ceapă
2 căței de usturoi
1 legătură pătrujel verde
200 g smântână
Sare, piper, boia de ardei dulce
50 ml ulei de măsline