Cine zice că cireșele sunt potrivite doar pentru deserturi?
Această salată folosește cireșele proapete ca ingredient dulce- acrișor ce rotunjește celelalte gusturi. Am pregătit la cuptor un dovleac plăcintar mic, alături de niște fasole albă și linte de la conservă.
Aceste ingrediente sunt dulcege. Dovleacul s-a înmuiat, fasolea și lintea au devenit crocante. Le-am servit pe un pat de amestec de frunze de salată, cu cireșele fără sâmburi, alături de un dressing de avocado și lime.
Salata aceasta e sănătoasă, conține proteinele necesare unei mese, are fibre, vitamine și excelentă și cu bucăți de caise, în locul cireșelor.
Să vedem de ce avem nevoie!
1 dovleac plăcintar mic
1 conservă fasole albă
1 conservă linte
1/2 kg cireșe fără sâmburi
1 pachet salată amestec de frunze
1/2 avocado
1/2 lime
1/2 legătură coriandru
1 crenguță rozmarin
1 lingură ulei de măsline
sare, piper