Spaghetele sunt pastele noastre cel mai des folosite. Iar când mă gândesc la un sos lejer, care să îmi amintească cu nostalgie de mare, mereu mă gândesc la creveți. Fie ei prefierți sau proaspeți, îi asociez cu o masă de prânz sau cină rapid de pregătit, care, de regulă trebuie să includă paste. Rețeta aceasta se prepară cu spaghete de la Hutton, e gata în 15 minute și e un meniu delicios de te lingi pe degete.
Creveții cei mai gustoși sunt cei în cochilie, dar dacă doriți să nu vă murdăriți curățându-i în timp ce îi mâncați, curățați-i în prealabil.
Cubulețele de zucchini se potrivesc foarte bine cu acest preparat ce ne amintește de prospețimea unei zile de vară.
Să vedem cum îl preparăm!
1 pachet spaghete Hutton
1 zucchini
1 kg de creveți
2 căței de usturoi
1 lămâie
Sare, piper
Câteva fire de busuioc și pătrunjel verde
50 ml ulei de măsline