Supa miso e de proveniență asiatică. Iar numele îi este dat de pasta miso, obținută prin fermentarea boabelor de soia. Această pastă îi dă supei profunzime. Găsești pasta miso la toate supermarketurile mari, la raioanele de produse asiatice. E picantă, sărată, ghimbirul , usturoiul, chilli-ul,o fac foarte aromată și , consider eu, e remediu pentru răceală. Împreună cu ceapa verde, acestea sunt minunați potențatori de imunitate și digestie. eu o prepar ori de câte ori ne rămâne supă de puipe a doua zi și nu mai vrem să consumăm zeama cu tăiței simpli. Poți folosi și carnea fiartă de pui din supă în loc de piept de pui.
500 ml supă de pui
1/2 piept de pui fiert
6 ciuperci champignon brune
4 inguri porumb fiert
1 ceapă și 1 ceapă verde
4 căței de usturoi
1/2 lingură ghimbir ras
Fulgi de chilli după gust
1 lingură sos de soia
1 lingură ulei de susan
2 linguri pastă miso
Tăiței pentru ramen
Ulei de floarea soarelui 1 lingură
Susan
2 ouă fierte moi